19. An van der Vlugt

Muziekvereniging Winnubst

1.Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben An van der Vlugt, ben netjes getrouwd, we hebben 3 kinderen en ben werkzaam in ons bloembollenbedrijf. We zijn beroemd en berucht om onze tulpenwinkel.


2.Hoe ben je bij Winnubst terecht gekomen?

Ati Lust spoorde mij aan om bij Winnubst te gaan spelen, eerst bij Frank, daarna bij Petra en nu bij Bert. Wat heb ik het naar mijn zin bij hem en de andere orkestleden.


3.Welk instrument bespeel je en hoe lang doe je dit al?

Ik heb een hele mooie altsaxofoon, samen met Ati uitgezocht, en speel al 13 jaar, je moet een beetje geduld met me hebben, tja….


4.Wat is de reden dat je hiermee begonnen bent?

Ik ben een bezige bij, gek op muziek, dus wilde ik `s avonds van de bank en tv, maar wel iets om thuis te oefenen. Het is voor mij de perfecte combinatie van wat doen en leren.


5.Van welk onderdeel van Winnubst moeten we je kennen?

Degene die in het Klein Harmonie orkest spelen weten dat ik net op tijd binnenvlieg….dus verder te weinig tijd besteed aan Winnubst onderdelen. Oja, ik heb de blauwe deur achter de bar geschilderd!!


6.Hoeveel uur per week maak je muziek?

Ook speel ik in een Bigband, dus al met al maak ik ongeveer 6 uur per week muziek.


7.Wat is je favoriete nummer of muziek style?

Ik hou van pop, rock, ben dankzij Winnubst en Ati,  klassieke muziek steeds meer gaan waarderen, maar Bigband muziek vind ik ook erg gaaf. Denk aan Glenn Miller, Gershwin en muziekstukken als Moondance, Route 66 en Green Onions.


8.Na de repetitie op maandag avond, dan….

Na de repetitie neem ik een bakkie thee en rijd blij met de muziek in mijn hoofd naar huis.


9.Wil je verder nog wat aan ons kwijt?

Helaas roept dit jaar veel vraagtekens op. Het is erg jammer dat er lange tijd veel onduidelijkheid is geweest. Dus volgend seizoen beter?*


10. Wie benoem je voor de volgende “10 vragen aan”  en waarom?

Ik draag de 10 vragen door aan Anja Kerst.


* Noot van het bestuur

Bij de samenvoeging van het brug- en opleidingsorkest tot het Klein Harmonie Orkest is er helaas onrust ontstaan. In het begin van die periode is er wegens een aantal factoren sprake geweest van miscommunicatie. Door de vele gesprekken met de leden en de inbreng die zij hebben gehad is alles weer hersteld. Dit zorgt ervoor dat zowel de leden als het bestuur de toekomst weer met vertrouwen tegemoet zien.


“SponsorKliks,
“SponsorKliks,
“SponsorKliks,
“SponsorKliks,

COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED

PRIVACY STATEMENT   |   TERMS & CONDITIONS