Instrumenten

Muziekvereniging Winnubst

Instrument huren


Winnubst biedt haar leden de mogelijkheid een instrument te huren. De vereniging heeft daarvoor een aantal instrumenten in voorraad. Daarnaast is er een gunstige huurkoopregeling voor de leden. Het voordeel van deze regeling is dat de leden beschikken over nieuw instrumentarium. Overigens is het wel zo dat nieuwe leerlingen eerst een proefinstrument krijgen. Pas wanneer blijkt dat men aanleg en plezier heeft in het maken van muziek, wordt een nieuw instrument aangeschaft.Informatie omtrent huren, huur-koop of koop van instrumenten

In onderstaand document leest u meer informatie over de mogelijkheden van een instrument huren, danwel huur-koop of koop. Door op het vierkantje met pijltje te drukken, opent het document in zijn geheel.


Weet u welke keuze u wilt maken omtrent het gebruik van het instrument? Dan kunt u onderstaand formulier invullen, ondertekenen en opsturen naar de secretaris. Via de mail kan dit naar secretaris@winnubst-muziek.nl of u kunt het via de post versturen naar de secretaris, adres Hugo de Grootstraat 25, 1782 NG Den Helder.


Klik op het vierkantje met pijltje om het document in zijn geheel te openen.

“SponsorKliks,
“SponsorKliks,
“SponsorKliks,
“SponsorKliks,

COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED

PRIVACY STATEMENT   |   TERMS & CONDITIONS