Sponsorkliks

Muziek & Culturele Vereniging

Winnubst


Sponsorkliks


Ook Winnubst doet mee aan sponsorkliks!

Vanaf nu is het voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren.


Wij moedigen iedereen aan die cadeau's, kleding, schoenen, witgoed en nog veel meer koopt om eerst te gaan winkelen bij de Helderse Ondernemers. De leegloop en erosie in de Helderse binnenstad is het gevolg van veel zaken, maar ook van de ontwikkelingen van internet aankopen. Mocht u echter niet kunnen slagen bij de Helderse Ondernemers en besluit uw aankoop via internet te doen ... in dat geval doe dat vooral via Sponsorkliks, want van elke euro die u besteed gaat een deel naar Winnubst! Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar de sponsorkliks pagina van Winnubst. 


Onderaan deze pagina staan banners van SponsorKliks. Door op een van deze banners te klikken verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Zalando, Coolblue, Booking.com en nog veel meer grote en kleine webwinkels. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Winnubst een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra.


Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Winnubst kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!


Neem eens een kijkje op de pagina en zie hoeveel webwinkels mee doen aan sponsorkliks.


Kort samengevat kunt u de volgende stappen nemen:

1. Ga naar de sponsorkliks pagina van Winnubst.

2. Kies de webshop waarbij u online producten wil bestellen.

3. Bestel deze producten zoals u gewend bent.


Ps. nogmaals ... denk voordat u uw producten online koopt eerst aan de lokale ondernemers!

“SponsorKliks,
“SponsorKliks,
“SponsorKliks,
“SponsorKliks,

COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED

PRIVACY STATEMENT   |   TERMS & CONDITIONS