Nieuws

Muziek & Culturele Vereniging

Winnubst

25 november 2020

Met ingang van dit seizoen zijn wij als Muziekvereniging Winnubst een project Blazersklas aangegaan samen met Triade en de Comenius basisschool. Dit project is voor leerlingen van groep 6 en 7, met daarnaast ook aandacht voor de andere groepen. Uitgangspunten zijn onder meer dat muziek breder onder de aandacht komt van de jeugd. Landelijk staat dit bekend onder de titel “ Meer muziek in de klas”.
Vandaag werd dit project gestart door Koningin Maxima en de ondertekening van een convenant door alle deelnemers. Ook voorzitter Rob van der Laar was daarbij aanwezig. Alles via Zoom, en uitgezonden via een youtube kanaal.

18 oktober 2020

Vanaf heden vervallen de repetities, ook al waren die met 1,5 meter afstand en maximaal 25 personen. De stop geldt voor alle onderdelen van onze vereniging voor de periode tot 11 november (gelijk aan de regeling van de overheid). Uiteraard blijven we e.e.a. op de voet volgen en zodra maatregelen weer afgeschaald worden en er weer meer mogelijk is, zullen we zo snel mogelijk de repetities hervatten.


14 oktober 2020

Winnubstmuzikanten zitten goed na stoelendans

Winnubst richtte zich vorig jaar tot De Helderse Uitdaging met de vraag of gezocht kan worden naar een organisatie waarmee de stoelen geruild kunnen worden. Een aantal leden kon op de stoelen het instrument niet lekker vasthouden en in het nieuwe verenigingsgebouw waren goed stapelbare stoelen nodig.

Nu was het dan zover: De Helderse Uitdaging kreeg stoelen van De kampanje aangeboden, afkomstig uit de Key-Kegzaal. Perfect voor Winnubst. De stoelen die Winnubst ter ruil had aangeboden gaan naar de Ontmoetingskerk in Julianadorp. Een goed matchende deal door de Helderse Uitdaging uitgevoerd. Lees meer:

https://helderseuitdaging.nl/project/stoelendans-in-den-helder-dankzij-kampanje/


30 augustus 2020

Hoera, we zijn weer begonnen! Sinds 17 augustus wordt er weer gerepeteerd. Op maandagavond oefenen het KHO en het HO steeds in halve bezetting zodat veilig gespeeld kan worden. Bigband Frankie is elke vrijdagavond te vinden in het Winnubstlokaal.


We werken toe naar een concert op een corona-proof lokatie. Als we allemaal ons aan de regels houden, gaat u nog dit jaar van ons horen. Houd de agenda in de gaten.


Blijf gezond en veilig. Tot ziens!


“SponsorKliks,
“SponsorKliks,
“SponsorKliks,
“SponsorKliks,

COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED

PRIVACY STATEMENT   |   TERMS & CONDITIONS