Vrienden van Winnubst

Vrienden van Winnubst


Muziekvereniging Winnubst verzorgt jaarlijks diverse optredens in Den Helder en omgeving. Van het nieuwjaarsconcert tot 'in gedachten bij'  op het Oleahof, de diverse optredens van zowel de bigband Frankie goes to…! als blaaskapel de Knorhanen.


Om de vereniging bloeiend te houden, is geld nodig. Dit geld is nodig voor de aanschaf en het onderhoud van onze instrumenten, exploitatie van ons verenigingsgebouw en het instandhouden van de orkesten en uiteraard het kunnen organiseren van onze vele optredens gedurende het jaar. Met behulp van donateurs kan er blijvend geinvesteerd worden in bovengenoemde zaken.


Wilt u de muziekvereniging een warm hart toedragen of weet u iemand die dit wil doen en wilt u in de toekomst kunnen blijven genieten van de verschillende onderdelen van de muziekvereniging? Aarzel dan niet en wordt vriend van Winnubst, dit kan al vanaf € 15,00 per jaar. Wilt u Winnubst eenmalig met een financiële bijdragen ondersteunen? Ook dit is mogelijk!


Naast de steun aan de vereniging en onze dank voor uw bijdragen, ontvangt u:

- de uitnodiging om als eerste kaarten met korting te kopen voor het promsconcert.

- frequent een nieuwsbrief omtrent de ontwikkelingen binnen de vereniging


Heeft u nog vragen? Stel deze gerust via winnubst@winnubst-muziek.nl en er wordt binnen 5 dagen contact met u opgenomen.

Bent u er al uit en wilt u Winnubst financieel ondersteunen? Vul dan onderstaand document in, en stuur het ingevuld en ondertekend retour, dit kan naar penningmeester@winnubst-muziek.nl Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!


Door op het vierkantje met pijltje te drukken, opent het formulier zich in zijn geheel.