Ondersteun uw Club

Ondersteun uw Club


Landelijke en Lokale initiatieven om Winnubst financieel te ondersteunen

Dankzij de inzet van lokale en landelijke partijen bent u in staat om Winnubst op een simpele manier te ondersteunen. Hieronder vindt u drie initiatieven die wij van harte aanbevelen. Bij de grote Clubactie koopt u loten en maakt u kans op mooie prijzen en bij de Rabo Clubsupport en VOMAR Club is Koning kost het u helemaal niets. Kies onder wat u het beste past of gebruik ze alledrie. We kunnen uw steun bijzonder goed gebruiken.

“Ik ondersteun Winnubst via RABO Clubsupport. Ik kies elk jaar een paar lokale clubs die ondersteuning nodig hebben en Winnubst zit daar altijd bij"


Marjolein

“Ik koop elke week mijn boodschappen bij de VOMAR en zonder dat het mij extra geld kost ondersteun ik hiermee direct deze mooie club. Hoe mooi is dat?"


Bart

“Ik liep vroeger zelf altijd met lootjes langs de deuren. Eigenlijk vind ik het wel jammer dat dat niet meer kan, maar De Grote Clubactie heb ik altijd een goed initiatief gevonden. Ik heb nog nooit wat gewonnen, maar daar gaat het eigenlijk niet echt om. Misschien dit jaar wel”


Johan